© Kuva: Getty Images

Hurja huhu: Chelsea pelkää menettävänsä kesällä peräti neljä tähteään!

The Sun -lehden mukaan Chelsea pelkää menettävänsä kesän siirtoikkunassa peräti neljä tähteään. Aviisi nostaa esiin Eden Hazardin, Thibaut Courtoisin, Diego Costan ja Oscarin.

Lontoolaisseurassa riittää murehdittavaa, sillä heikot tulokset ovat johtaneet siihen, ettei seura pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa. Vaikea tunnelma pukukopissa ja epävarmuus seuraavasta managerista ei myöskään auta avainpelaajien pitämisessä.

Chelsean mahdollisuuksia parantaa toki se, että kaikilla nelikosta on pitkä sopimus. Hazardilla on esimerkiksi viitisen vuotta vielä pestiään jäljellä.

– Kyllä, he ovat sitoutuneet sopimuksiin, mutta nuo sopimukset eivät estä kilpailijoita yrittämästä kauden päätteeksi. Sopimukset ei myöskään estä pelaajia ajattelemasta tulevaisuuttaan. Sopimuksilla ei ole paljoakaan väliä näinä päivinä, sisäpiirilähde tokaisi lehdelle.

Atletico Madridin huhutaan olevan Costan kintereillä, Courtois on puolestaan Real Madridin ja PSG:n ostoslistalla ja Juventus haluaa tiettävästi riveihinsä Oscarin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!