Viimeiset kolme kautta Ilveksessä pelannut 23-vuotias keskikenttäpelaaja Ibrahim Köse siirtyy Kakkosessa pelaavaan FC Lahti Akatemian miehistöön. Samalla hän siirtyy toisen lahtelaisseuran, FC Reippaan, juniorivalmennuspuolelle. Pelaamisen ja juniorivalmennuksen lisäksi energinen Köse tulee paiskimaan hommia myös Suomen Ilmanvaihto- ja Huoltopalvelu Oy:ssä.
Köse jättää Tampereen haikeana ja miehellä on ainoastaan hyviä muistoja.
– Ilveksessä minulle ei olisi ollut kovin isoa roolia tarjolla ja haluan kuitenkin pelata paljon. Samaan aikaan tuli tällainen upea mahdollisuus palata kotiin, missä saan pelata sekä valmentaa. Valmennuspuoli kiinnostaa minua todella paljon. Tämä oli oman urani kannalta paras ratkaisu tällä hetkellä. Tällaiseen tilaisuuteen oli pakko tarttua, Köse tuumaa Ilveksen verkkosivuilla.
– Tampereen vuosilta jää pelkästään hyviä muistoja. Ilves on upea seura ja olen nauttinut suuresti ajastani Ilveksessä. Olen tutustunut Tampereella mahtaviin ihmisiin ja minulle jää paljon hyviä ystäviä. Ilveksestä voisin mainita niin monta pelaajaa. Ystävystyin mm Jonne Hjelmin, Heikki Ahon, Tomi Petrescun, Olli Vakkalan ja Antti Hynysen kanssa. Nuorista pelaajista vietin paljon aikaa Lauri Ala-Myllymäen ja Tatu Miettusen kanssa, Köse huomauttaa.