Messi kommentoi kestoargumenttia ”pärjäämisestään kylmänä talvisena iltana Stokessa”

© Kuva: Getty Images

Jalkapallon suursarjojen keskinäinen vertailu on arkipäivää. Ainakin Englannissa väitellään siitä, kuinka supertähti Lionel Messi pärjäisi fyysisessä Valioliigassa talvisin, kylmällä ilmalla ja heikkokuntoisilla kentillä.

Perinteinen argumentti on ollut, että Messi ei pärjäisi ”Stokessa kylmänä keskiviikkoiltana”, jolla viitataan viime vuosien fyysisesti ehkä kovimpaan joukkueeseen sarjassa.

Espanjalaistoimittaja Guillem Balague kertoi Sky Sportsille, miten Messi vastasi tähän, kun hän oli kysynyt asiaa mieheltä suoraan.

– Kysyin Messiltä tätä. Hän vastasi, että ”näiden ihmisten pitäisi ymmärtää, että olen pelannut lapsena Argentiinan Rosariossa kauheissa oloissa 11-vuotiaana. Kentällä oli lasia, koloja ja kaikkea”. Ja arvatkaa mitä, Messi oli silloinkin fantastinen, Balague valotti.

Stoke on uudistanut peliään viime vuosina, ja hurjan poppoon maine on osin historiaa. Joukkueessa pelaa tätä nykyä useampikin entinen Barcelona-pelaaja. Yksi heistä, Bojan Krkic liputtaa ex-joukkuekaverinsa puolesta.

– Ymmärrän, etteivät joukkueet pidä pelaamisesta meidän kotikentällämme, etenkään talvisin tuulisessa ja kylmässä säässä, mutta olemme myös vahva joukkue. Tosin, jos Messi tulisi tänne pelaamaan, olisi hän erinomainen myös täällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.