© Kuva: Getty Images

Nyt myös Norwich satsaa – 18 miljoonaa euroa kahteen pelaajaan?

Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Norwich ei kesällä vahvistunut merkittävästi ja joukkue oli kauden alla suurimpia putoajasuosikkeja. Vuodenvaihteessa Norwich keikkuu kuitenkin 15. sijalla ja on nyt panostamassa tosissaan sarjapaikan säilyttääkseen.

”Kanarialinnut” on avannut lompakkonsa ja lyönyt tiskiin kaksi yhteensä peräti 18 miljoonan euron tarjousta.

Kymmenen miljoonaa on pöydällä Italian maajoukkueen ja Interin topparista Andrea Ranocchiasta. Interin viime kauden kapteeni on pudonnut penkille ja seura on valmis luopumaan hänestä. BBC Sportin mukaan 27-vuotias pelaaja itse kuitenkin empii vielä siirron kanssa.

Vastaavan kaltainen tilanne on Skotlannin maajoukkuehyökkääjä Steven Naismithin kanssa. 29-vuotias Naismith on ollut avauksessa Evertonissa syksyllä vain neljästi, mutta paukutti vaihtopelaajana muun muassa hattutempun Chelsean verkkoon syyskuussa. Norwich tavoitteli skottia jo kesällä, mutta turhaan. Nyt kahdeksan miljoonan euron tarjous – miljoona enemmän kuin kesällä – on kuitenkin erittäin lähellä mennä läpi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!