Real Madridin keskikentältä tuttu Luka Modric tyrmää huhut, joissa häntä on viety Bayern Münchenin riveihin.

Modricin pesti Madridiin umpeutuu kesällä 2018, ja Bayern nostettiin spekulaatioissa esiin oivaksi vaihtoehdoksi kroatilaiselle. Ensi kaudella Carlo Ancelotti ottaa komennon bundesliigajätissä, ja Modric nauttii hyvistä väleistä italialaisluotsin kanssa.

– Olen nähnyt sen Bayern-linkin mainittavan lehdistössä, mutta se on vain huhu, Modric kertoi Sportske Novostille goal.comin mukaan.

– Koko ryhmällä oli erittäin hyvät välit Ancelottin kanssa. Olen edelleen yhteydessä häneen, mutta mitään keskusteluita ei ole ollut siirtymisestäni Bayerniin.

Modric näkee tulevaisuutensa Madridissa ja haaveilee jopa uransa lopettamisesta Espanjan pääkaupungissa, aivan kuten nykyinen luotsi Zinedine Zidane.

– Suunnitelmani on jäädä seuraan, kunnes sopimukseni umpeutuu 2018. Kaikki tulevaisuuden suunnitelmani liittyvät Real Madrdiin eikä muita seuroja ole mielessäni. Olen niin onnellinen täällä perheeni kanssa.

– Vain muutama pelaaja on päättänyt uransa täällä. ZIdane on yksi poikkeuksista. Haluaisin olla yksi näistä pelaajista myös, mutta aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, 30-vuotias Modrid tuumi.