Turun Sanomien mukaan FC Inter on tehnyt vuoden pituisen sopimuksen senegalilaisen keskikenttäpelaajan Pape Habib Sown, 30, kanssa.

Pelaaja on harjoitellut viime päivät Interin kanssa. Hän on aiemmin pelannut muun muassa Portugalissa, Kreikassa ja Turkissa paikallisia pääsarjoja.

– Hän on juuri sellainen pelaaja, jota olemme etsineet. Hän on kokenut pelaaja, joka on aiemmin pelannut isoissa liigoissa. Kuten Kreikan liigan Panathinaikosissa, Interin päävalmentaja Job Dragstma sanoo TS:lle.

– Etsimme juuri tuollaista vahvaa pelaajaa, jolla on tekniikka kunnossa. Hän pystyy pelaamaan sekä keskikentän tasapainottavaa pelaajaa että myös keskuspuolustajana. Olenkin erittäin tyytyväinen, että saimme sekä hänet että Faith Friday Obilorin joukkueeseemme.

Inter ilmoitti toissapäivänä Obilorin 1+1-vuotisesta sopimuksesta. Edelliset neljä kautta nigerialaistoppari edusti viime kauden hopeajoukkuetta RoPSia.

– Tilanteemme puolustavien pelaajiemme kohdalta on nyt parempi, kun meillä on sekä Faith Friday Obilor, Pape Habib Sow sekä Ari Nyman. Tilanteemme on ok, kun saimme tehtyä nopeasti kaksi aika merkittävää sopimusta, Dragtsma sanoi.