Barcelona-tähti vakuuttaa pelaavansa Valioliigassa vain Liverpoolissa

Liverpool-legenda Jamie Carragher on haastatellut entistä seurakaveriaan Luis Suarez Daily Mail –lehdelle.

Uruguaylaistähti jätti Poolin taakseen kesällä 2014 siirtyäkseen nykyseuraansa Barcelonaan. 29-vuotias hyökkääjä pelaa tällä hetkellä parasta kauttaan Blaugranan riveissä – hän on esimerkiksi tehnyt 21 La Liga -ottelussa 20 osumaa.

Carragher tiedusteli Suarezilta luonnollisesti hänen mahdollista halukkuttaan pelata vielä muualla kuin Barcelonassa, johon Suarez vastasi:

– Ei. Haluaisin mielelläni pysyä täällä monta vuotta. Se ei tietysti aina mene niin. Mutta jos minun pitäisi palata Valioliigaan, menisin vain Liverpooliin. En menisi toiseen seuraan. Siinä siirrossa ei olisi kyse rahasta. Haluaisin myös pelata vielä Ajaxin paidassa, koska he kehittivät minua pelaajana täällä Euroopassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.