Italian legendapelaaja varoittaa Chelsea-omistajaa valmentajaehdokkaan räjähtävästä temperamentista: ”Puoliksi nero, puoliksi peto”

© Kuva: Getty Images

Andrea Pirlo ylisti Chelsea-peräsimeen ensi kaudeksi huhutun Italian maajoukkuevalmentajan Antonio Conten kykyjä, mutta kehotti Chelsea-omistaja Roman Abramovitsia antamaan valmentajalle täydellisen työrauhan, mikäli italialainen siirtyy lontoolaisseuraan.

– Rakastan tuota miestä, minulla on pelkkää kunnioitusta ja ihailua häntä kohtaan. Tiedän myös, että jos hän ottaa vastaan minkä tahansa pestin, se tulee toimimaan hänen ehdoillaan, Pirlo puhui Contesta The Mirrorille.

– Pelaajat jotka hän haluaa hankkia, ne kenestä hän haluaa eroon ja pelityyli jota hän haluaa pelata. Jos teet hänestä valmentajasi ja sitten haluat puuttua hänen työtapoihinsa, hän ei ole oikea valmentaja sinulle.

Tätä nykyä New York City FC:ssä pelaava Pirlo tuntee Conten näiden yhteisiltä ja menestyksekkäiltä Juventus-vuosilta. Neljän yhteisen vuoden ajalta italialaispelaaja tietää myös valmentajan temperamentin.

– Hänen sisällään on peto. Olen ollut puoliajalla pukuhuoneessa johtaessamme ottelua, mutta hän on tullut sisään ja viskonut täysiä vesipulloja ympäriinsä jonkin meidän tekemämme virheen vuoksi.

– Voin helposti sanoa että Conte on nero, mutta kuten kaikki nerot, hän on myös aavistuksen hullu.

– Pukuhuone, jossa hän on vihainen, on yksi vaarallisimpia paikkoja missä ihminen voi olla.

Conte on yksi kärkiehdokkaista Chelsea-peräsimeen, jota valmentaa tällä hetkellä Guus Hiddink, joka tuli seuraan loppukauden ajaksi Jose Mourinhon potkujen jälkeen.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!