© Kuva: Getty Images

Kokenut Valioliiga-kärki lainattiin Marseilleen

Skottihyökkääjä Steven Fletcher pelaa loppukauden lainalla Marseillessa. 28-vuotias peluri on tällä kaudella tehnyt neljä maalia 18 peliin Englannissa. Edellisestä maalista on kulunut kolme kuukautta.

Hän on kaikkiaan tehnyt 23 maalia Sunderlandille vuodesta 2012, kun seura pulitti hänestä silloin Wolverhamptonille 12 miljoonaa puntaa.

Lainasopimuksensa päätyttyä Fletcherin sopimus Sunderlandin kanssa päättyy ja mies on kesällä vapailla markkinoilla. Brittipelaajien siirtymiset Manner-Eurooppaan eivät ole aivan jokapäiväisiä. Marseillessa tämä on viime vuosien toinen brittihankinta, kun Joey Barton pelasi seurassa lainalla kauden 2012-2013 QPR:stä.

 

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!