© Kuva: Getty Images

Maan seuroja kritisoinut entinen Valioliiga-tähti sai lähteä kiinalaisseurasta

Entisen Evertonin kulttipelaaja Tim Cahillin sopimus kiinalaisseuran Shanghai Shenhuan kanssa on purettu.

35-vuotias keskikenttämies siirtyi seuraan vasta viime vuonna New York Red Bullssista ja teki vast’ikään syksyllä jatkosopimuksen. Sen jälkeen tulleen uuden päävalmentajan mukaan pelaajalle ei ole enää käyttöä.

Oikeampana syynä voi kuitenkin olla se, että australialaispelaaja arvosteli äskettäin rajusti kiinalaisseurojen rahankäyttöä siirtomarkkinoilla, kun nämä ovat käyttäneet liki 300 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin talven aikana.

Tutkimusten mukaan seurat ovat maksaneet pelaajista kovaa ylihintaa. Siirtoikkuna sulkeutuu Kiinan osalta 26. helmikuuta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!