© Kuva: Getty Images

PSG-pelaaja törkyili somessa karmealla tavalla Zlatanista ja muista pelikavereista – jopa potkut uhkana?

PSG:n puolustaja Serge Aurier järjesti kovan kohun viljeltyään hirvittäviä törkykommentteja monista joukkuetovereistaan ja valmennusportaasta suoratoistopalvelu Periscopessa pitämässään suorassa lähetyksessä lauantaina.

Aurier otti kysymyksiä vastaan lähetyksen seuraajilta ja vastaili mitä sylki suuhun tuo.

Hän puhui törkeyksiä muun muassa valmentaja Laurent Blancin seksuaalisesta suuntautumisesta, sekä akteista tämän ja seuran ruotsalaistähden Zlatan Ibrahimovicin välillä. Angel di Mariaa ranskalaispakki kutsui pelleksi  ja jakeli vastaavia kommentteja monista muista pelikavereistaan.

Ranskalaislehti L’Equipen mukaan PSG hyllytti Aurierin saatuaan tiedon videolähetyksen sisällöistä.

Hänen odotettiin pelaavan ensi tiistaina Mestareiden liigaa Chelseaa vastaan, mutta tempauksen jäljiltä Aurier on väitteiden mukaan poistettu kokoonpanosta. Hän ei myöskään harjoitellut tänään joukkueensa kanssa.

Aurierin esittämät väitteet olivat niin ala-arvoisia ja karmeita, että pahimmillaan PSG saattaa näyttää hienosti sujunutta kautta pelaavalla puolustajalleen ulko-ovea. Parhaimmassakin tapauksessa pelaaja joutunee vähintäänkin ahkeriin katumusharjoituksiin.