Korruption vuoksi hyllytetty Michel Platini käyttää viimeisen oljenkortensa – Blatter seurannee perässä

© Kuva: Getty Images

Kansainvälisen jalkapalloliitto FIFA:n toimitsijakieltoon langettama Michen Platini käyttää viimeisen oljenkortensa, ja vetoaa tuomiostaan urheilun kansainväliselle vetoomustuomioistuimelle CAS:lle.

FIFA:n entinen varapuheenjohtaja sai toimitsijakiellon yhdessä entisen puheenjohtajan Sepp Blatterin kanssa miesten välisestä ”epälojaalista” maksusta, jossa Blatter siirsi Platinille yli miljoonan euron suuruisen summan heppoisin perustein.

Lahjan antamisesta ja vastaanottamisesta tuomittu kaksikko vetosi ensin FIFA:n omaan vetoomuskomiteaan, joka lyhensi viime viikolla miesten saamia toimitsijakieltoja kahdeksasta vuodesta kuuteen vuoteen.

CAS vahvisti vastaanottaneensa Platinin vetoomuksen.

– CAS:n vetoomusmenettely on käynnissä. Ensin osapuolet vaihtavat kirjallisia kannanottoja tapauksesta, ja sitten sitä tutkimaan määrätään kolmen hengen lautamieskomitea. Nämä henkilöt päättävät pidetäänkö asian tiimoilta laajempi kuulemiskierros, tuomioistuin kertoi tiedotteessaan.

Sepp Blatterin odotetaan vetoavan piakkoin CAS:n Platinin tavoin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.