Manchester City ja Barca jäävät nuolemaan näppejään? – Bild: Bayern München kiinnittää pelaajansa jättisopimuksella

© Kuva: Getty Images

Ensi kesänä Bayern Münchenistä Manchester City-peräsimeen siirtyvä Pep Guardiola ei saa haluamaansa luottopelaajaa mukaansa seuravaihdoksessa, kun Bayern tarjoaa David Alaballe sopimusta jättipalkalla, väittää Bild.

Manchester Cityn lisäksi viime päivinä myös Barcelona-siirrosta Sport1-lehden tietojen mukaan neuvotellut Alaba on pelannut Bayernissa jo vuodesta 2010, ja on seuralle tärkeä pelaaja.

23-vuotiaan itävaltalaispakin uusi palkka tulee heijastamaan pelaajan tärkeyttä, sillä Bildin mukaan miehen palkka tulee nousemaan noin viidestä miljoonasta vuodessa vähintään 10 miljoonaan euroon vuodessa.

Sopimus sitoo puolustajan seuraan vuoteen 2021 asti, eli se pidentää nykyistä, vuoteen 2018 asti kestänyttä sopimusta kolmella vuodella.

Alaba ei ole vielä laittanut nimeään sopimuspapereihin, mutta Bildin mukaan allekirjoitukset ovat enää pelkkä muodollisuus.

Puolustuksen lisäksi keskikentällä pelaava Alaba on edustanut Bayernia jo yli 150 ottelussa ja kuuluu Itävallan maajoukkueen vakiokastiin.