PSV taisteli yhteensä peräti 180 minuutin ajan päästämättä maaliakaan Mestarien liigan neljännesvälierissä Atletico Madridia vastaan. Erinomaista esitystä ei kuitenkaan palkittu, koska joukkue taipui lopulta tiistaina vieraskentällä rangaistuspotkukilpailussa.

14 ensimmäistä rankkaria löysi tiensä maaliin, kunnes PSV:n Luciano Narshing täräytti ylärimaan ja perään Atleticon Juanfran ratkaisi.

PSV:n manageri Phillip Cocu oli pettynyt, mutta ylpeä ottelun jälkeen.

– Tunteeni jakautuvat. Olemme ylpeitä näistä kahdesta [0-0-lukemiin päättyneestä] pelistä Atleticoa vastaan, etenkin täällä. Taktisesti olimme erinomaisia, taistelimme paljon. Toisaalta pettymys on päällimmäisenä hävittyjen rankkarien jälkeen, Cocu kommentoi UEFA:com:ssa.

PSV:lle maali oli tarkoittanut sitä, että kotijoukkueen olisi pitänyt tehdä kaksi. Atletico oli kuitenkin lähempänä maalintekoa ylipäätään.

– He muuttivat pelisysteemiään toiselle jaksolla, mikä tuotti meille ongelmia. Meillä oli viisi miestä puolustuslinjassa, mutta ongelmia vasemmalla. He eivät kuitenkaan luoneet kovin useita maalipaikkoja. Olisimme tarvinneet onnea maaliin.

Tiistai-illan toinen Mestarien liigan ottelu Manchester Cityn ja Kiovan Dynamon välillä päättyi 0-0-tulokseen ja City eteni yhteismaalein 3-1 jatkoon.