© Kuva: Getty Images

Säännöt antavat PSV:lle etulyöntiaseman Madridiin – ”Jatkoon vaikka rankkarikisan kautta”

PSV Eindhoven lähtee hyvin mahdollisuuksin Mestarien liigan toiseen neljännesvälieräotteluun vieraskentälle, kun kotona joukkue taisteli maalittoman tasapelin Atletico Madridia vastaan.

Tällaisessa tilanteessa vierasmaalisääntö antaa edun PSV:lle, koska muu kuin maaliton tasapelikin veisi joukkueen jatkoon, mutta toki isäntä Atletico Madrid on yhä parin suosikki.

– Olemme pelanneet monia pelejä suuria joukkueita vastaan suurilla stadioneilla. Ilmapiiri antaa pelaajille lisää energiaa vaikka fanit eivät olekaan meidän puolellamme. Tällä stadionilla on kova intensiteetti ja [Atletico-luotsi Diego] Simeone on kasvattanut sitä entisestään, Espanjan futiksen tunteva ,FC Barcelonaa pelaajaurallaan edustanut PSV-koutsi Phili Cocu kertaa UEFA:com.ssa.

– Haluan edetä tässä kilpailussa ja se saa tapahtua vaikka rankkarikisan kautta. Maalittoman tilanteen pitäminen ei tosin ole helppoa ja meidänkin pitää pelata jalkapalloa eikä vain puolustaa. Taistelemme voittaaksemme tai pelataksemme tasan.

Kertoimet (Expekt):

Atletico Madrid – PSV, ti 15.3. klo 21.45

1 1,33

X 5,00

2 10,00