© Kuva: Getty Images

Lehti: Chelsean tuleva päävalmentaja haluaa entisen luottomiehensä – luvassa 40 miljoonan euron tarjous?

Chelsea tiedotti maanantaina palkanneensa Italian maajoukkuetta vielä kesän EM-kisoissa luotsaavan Antonio Conten päävalmentajakseen ensi kaudesta alkaen.

Sekä pelaajana että valmentajana toistaiseksi suurimmat tekonsa Juventuksessa tehnyt Conte on Gazzetta dello Sportin mukaan kiinnostunut hankkimaan Lontooseen ”Vanhasta rouvasta” tutun pelaajan. Lehti nimittäin kertoo, että Chelsea on valmis lyömään tiskiin 40 miljoonaa euroa Bayern Münchenin Arturo Vidalista.

Contehan valmensi chileläistä Juventuksessa vuosina 2011-2014. Vidal siirtyi viime kesänä Bayerniin. 28-vuotias työmyyrä on saanut saksalaisseurassa vaihtelevasti vastuuta. Mies on kuitenkin pystynyt nostamaan pelaamisensa tasoa kovissa paikoissa, kuten Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa Benficaa vastaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!