© Kuva: Getty Images

Leicester huippuvireessä ilman Jamie Vardya – korvaaja paukuttanut jo kaksi osumaa!

Leicester lähti illan kotiotteluun Swanseaa vastaan ilman pelikiellossa olevaa tähtihyökkääjää Jamie Vardya, joka on tehnyt joukkueelle 22 maalia tämän kauden Valioliigassa.

Etukäteisarvioissa spekuloitiin, kuinka Leicester tulee toimeen ilman nopeaa Vardya. Tänään avauskokoonpanossa nimittäin aloitti isokokoinen mutta Englannin maajoukkuemiestä selvästi hitaampi Leonardo Ulloa.

Leicester on kuitenkin toistaiseksi sopeutunut hyvin Vardyn poissaoloon, sillä joukkue on voittanut tänään Swansean numeroin 4-0. Maalinteon avasi algerialaistaituri Riyad Mahrez viileällä viimeistelyllään.

Sen jälkeen esiin nousi Ulloa, joka puski Mahrezin antaman vapaapotkun verkkoon. Leicester meni toisella puoliajalla 3-0-johtoon, kun Ulloa pääsi työntämään pallon maaliin lähietäisyydeltä Jeffrey Schluppin hienon esityön jälkeen.

Juttua muokattu 24.4. kello 20:07. Lisätty lopputulos.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!