Manchester City menettää avainpelaajansa – Agentti: ”Hän lähtee kesäkuussa”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityä nousun vuodet edustanut Yaya Toure, 32, jättää seuran kuluvan kauden jälkeen agenttinsa Dimitri Selukin mukaan.

Pelaaja tuli Cityyn kesällä 2010, kun Pep Guardiolalla ei ollut hänelle käyttöä Barcelonassa. Nyt sama mies ottaa Cityn komentoonsa kesällä, joten lopputulema on helppo päätellä lyhyelläkin matikalla.

– Olemme odottaneet liian pitkään jo. City lupasi sopimusta, mutta asia ei ole materialisoitunut, joten Yaya lähtee kesäkuussa, Seluk kertoi FC Inter Newsin haastattelussa.

– Minulla on useampikin tarjous pöydällä Yayasta ja arvioimme niitä. Mutta mitään päätöstä ensi kaudesta ei ole tehty.

Pelaajan yhtenä suuntana on pidetty Inter Milania, jota luotsaa Roberto Mancini – entinen City-manageri. Agentin kommenttien mukaan seuran heikompi palkanmaksukyky ei vesitä siirtoa.

– Emme aseta rahaa kaiken edelle vaan seuran projekti kiinnostaa meitä eniten. Interin tapauksessa puhumme hienosta seurasta ja jokainen tietää Mancinin ja Touren läheisistä väleistä.

– Kertaan kuitenkin vielä, ettei päätöksiä tulevaisuudesta uuden seuran suhteen ole tehty. Interin projekti on kuitenkin hieno ja kyseessä on fantastinen seura.

Teoriassa Tourella on Cityn kanssa sopimus kesään 2017, joten jatkokin on mahdollinen, mutta ei enää todennäköinen.