Oho! Toinenkin Barcelona-konkari matkalla Juventukseen?

© Kuva: Getty Images

Keskiviikon yksi yllättävin uutinen futismaailmasta oli se, että Barcelonan runkomiehiin lukeutuva Javier Mascherano havittelee roolia keskikenttäpelaajana topparin paikan sijaan, ja espanjalaislähteen mukaan hän olisi jo sopinut Juventuksen kanssa sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista seuran taatessa hänelle haluamansa roolin.

Heti perään tulee toinen kova pommi Barcelonasta, kun kokeneen laitapakin Dani Alvesin kerrotaan niin ikään olevan Juventuksen kiikarissa.

Brasilialaispelaaja teki viime kesänä pitkän jahkailun jälkeen kahden vuoden jatkosopimuksen nykyisen seuransa kanssa, mutta Goal-sivuston mukaan sopimukseen on kirjattu pykälä siirtymismahdollisesta ilmaiseksi jo tämän kesän siirtoikkunassa.

Juventus houkuttelee tiettävästi 33-vuotiasta pelaajaa kahden vuoden sopimuksella, missä on optio kolmannesta kaudesta. Barcelonassa tuskin tarjoaa enää miehelle jatkoa nykyiseen sopimukseen, jota on siis enää vuosi jäljellä.