Shefki Kuqi pettyi: ”Minun käy pelaajia sääliksi”

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

HJK voitti eilen PK-35 Vantaan Myyrmäessä maalein 2-1. Nigerialaiset Nnamdi Oduamadi sekä Taye Taiwo tekivät Klubin maalit. Vantaalaisten ainokaisen viimeisteli Aleksi Ristola.

PK-35:n päävalmentaja Shefki Kuqi harmitteli ottelun jälkeen tappiota, sillä joukkue esiintyi pirteästi.

– Vähän tuntuu siltä, että sama kaavaa toistuu pelistä toiseen. Hallitsimme peliä jälleen ihan täysin, mutta pistetili ei vain kartu. Minun käy pelaajia sääliksi, sillä he tarvitsevat pisteitä ja itseluottamusta, kommentoi Kuqi seuran verkkosivuilla.

– Tiesimme Klubin vahvuuden vastahyökkäyksissä ja kävimme sitä läpi vielä puoliajalla. HJK:lla on hyökkäyksessä taitoa ja nopeutta, joten puolustajien pitää olla hereillä.

HJK:n pääkäskyttäjä Mika Lehkosuo puolestaan näki, että hänen joukkueensa pelisuunnitelma toimi ja pisteet menivät oikeaan osoitteeseen.

– Vastustaja oli peruspelaamisessa hyvä. Tällaiset vaikeat pelit voitetaan niin, että puolustetaan tarpeeksi hyvin ja tehdään teräviä vastahyökkäyksiä ja erikoistilanteita. Juuri niin me tänään teimme. Ensimmäinen maali vastahyökkäyksestä ja toinen kulmasta. Kolme pistettä tänään ei ole missään nimessä vääryys, totesi Lehkosuo HJK:n verkkosivuilla.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!