© Kuva: Getty Images

Vahvistus tuli: Jose Mourinhosta ManU:n uusi valmentaja

Manchester United vahvisti viimeinkin Jose Mourinhon nimityksen uudeksi päävalmentajakseen.

– Manchesterin manageriksi pääseminen on kunnia-asia. ManU on ympäri maailman tunnettu ja ihailtu seura. Seurassa on mystiikkaa ja romantiikka, minkälaista ei ole yhdessäkään toisessa seurassa, Mourinho iloitsi ManU:n verkkosivuilla.

Manageri solmi ManU:n kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Lisäksi sopimuksessa on optio yhdestä lisäkaudesta.

Portugalilaisluotsi korvaa tehtävässä Louis van Gaalin, joka irtisanottiin tehtävästään tämän viikon maanantaina.

Mourinho julkaisi omalta taholtaan sopimuksen hauskalla tavalla. Hän perusti nimellään tilin Instagramiin, ja julkaisi siellä kuvan sopimuspaperistaan. Mourinho sai tuhansia seuraajia jo ensimmäisten minuuttiensa aikana liittymisensä jälkeen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!