© Kuva: Getty Images

Englantilaismanageri ei usko teinisensaation pelaavan EM-turnauksessa peliäkään: ”Se olisi minulle yllätys”

Englanti nimesi joukkueensa EM-turnaukseen tiistaina. Ryhmässä oli mukana myös sensaatiomaisesti Manchester Unitedin kokoonpanoon tiensä viime kaudella raivannut Marcus Rashford.

Rashford pelasi debyyttinsä ManUn paidassa vain 96 päivää ennen valintaa EM-kisajoukkueeseen. Rashford onnistui maalinteossa heti maajoukkuedebyytissään, kun Englanti voitti Australian 2-1 harjoitusottelussa viime perjantaina.

Viimeksi Gueens Park Rangersin managerina toiminut Harry Redknapp ei silti usko, että 18-vuotias Rashford saa peliaikaa EM-turnauksessa, vaikka nuorukaisen maalintekotehokkuus on ollut murhaavaa (uutinen).

– En näe rehellisesti sanottuna, että hän pääsisi pelaamaan. Meillä on Harry Kane, Jamie Vardy, Wayne Rooney ja Daniel Sturridge. Mielestäni Roy Hodgsonilla on paljon vaihtoehtoja hyökkäykseen, Redknapp kertoi SkySportsille.

Redknapp kertoo pitävänsä Rashfordista, mutta vielä ei ole hänen aikansa.

– Hänestä tulee iso pelaaja tulevaisuudessa. En usko hänen pelaavan turnauksessa peliäkään. Se olisi minulle yllätys, jos hän pelaisi yhdenkin pelin, Redknapp totesi.