Finaalit ovat melkoinen peikko Argentiinalle – tätä saldoa vaikea käsittää!

Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Finaalit ovat melkoinen peikko Argentiinan A-maajoukkueelle, sillä joukkue kärsi toisena kesänä peräkkäin Copa American finaalissa tappion Chilelle. Tappio tuli samaan tapaan satavuotisjuhlaturnauksessa kuin viime vuonnakin normaalin ohjelman turnauksessa eli maalittoman pelin jälkeen rankkarikisassa.

Argentiina lähti finaaliin suurena suosikkina hurjan saldon siivittämänä. Joukkue voitti lohkonsa kaikki ottelut maalierolla 10-1, joista niukin voitto oli juuri Chileä vastaan 2-1-lukemin. Pudotuspeleissä kaatuivat Venezuela 4-1 ja USA 4-0, joten kaikki piti olla tarjottimella Argentiinalle.

Finaalit ovat kuitenkin vuosien saatossa olleet hankalia Argentiinalle, ja nyt tappio finaalissa oli kolmas peräkkäinen kolmeen vuoteen arvoturnauksissa, kun myös vuoden 2014 MM-turnauksessa joukkue joutui jäämään hopealle Saksan juhliessa maailmanmestaruutta.

Argentiina ei ole aikuisten tasolla juhlinut arvokisavoittoa peräti 23 vuoteen vaikka finaalipaikkoja on tullut tämän tästä. Joukkue on hävinnyt peräti seitsemän edellistä finaalia, kun mukana luetaan MM-turnaus (2014), Copa Americat (2004, -07, -15, -16) ja MM-kisojen esiturnaukset Confederations Cupit (1995 ja 2005).

Viimeisin finaalitappio näyttää olleen liikaa mm. viisi maalia ja neljä syöttöä turnauksen viiteen peliin tehneelle Lionel Messille, joka jäänee urallaan ilman arvokisavoittoa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!