Joukkopako Dortmundista jatkuu: runkopuolustaja ilmoitti lähtöhaluistaan

© Kuva: Getty Images
Maanantaina Valioliigassa Sheffield Utd - Arsenal! Käytä hyväksesi talletusbonus!

Joukkopako Dortmundista on jatkumassa, kun puolustuksen monivuotinen lukko Neven Subotic kirjoitti Facebook-sivuillaan etsivänsä aktiivisesti uutta seuraa. Syyksi hän kertoo sen, että havittelee nykyistä suurempaa roolia parhaassa jalkapallolijan iässään.

Suboticin, 27, rooli on pudonnut seurassa kahden viime kauden aikana, kun mies on viettänyt paljon aikaa myös lasaretissa. Viime kaudella serbitoppari esiintyi vain kuudessa Bundesliiga-pelissä. Hän on edustanut sueraa jo vuodesta 2008.

Topparia huhuttiin jo talvella Valioliigaan, ja ylipäätään tämän tason pelimiehellä riittää kysyntää ympäri Eurooppaa. Hänellä on voimassa oleva sopimus Dortmundin kanssa, joten ilmaiseksi mies ei siten lähde.

Subotic haluaa painottaa, että siirtohalut eivät johdu rahasta – toki Valioliigassa palkka nousisi – vaan siitä, että hän haluaa antaa kaikkensa sille seuralle, josta iso rooli löytyy.

Dortmundin on viime kauden päätteksi jättänyt jo Mats Hummels (Bayern München) sekä Ilkay Gündogan (Manchester City).

Maanantaina Valioliigassa Sheffield Utd - Arsenal! Käytä hyväksesi talletusbonus!