Lehti: Italialaisseura taktikoi: Vapaapotkutaikurilta jää lähes kuuden miljoonan euron bonus saamatta?

© Kuva: Getty Images
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Gazzetta dello Sport kertoo, että Serie A  -seura AS Roman kesän siirtosuunnitelmat saattoivat mennä osin uusiksi toppari Antonio Rüdigerin loukkaannuttua Saksan maajoukkueleirillä.

Ikävä polvivamma pitänee loistokauden pelanneen saksalaisen pitkään sivussa, mikä luonnollisesti pudottaa hänen hintaansa merkittävästi.

Lehden mukaan Roma harkitseekin nyt bosnialaistaituri Miralem Pjanicin kauppaamista Juventukseen.

Kaksikon väliset neuvottelut Pjanicin siirrostahan eivät ole aiemmin edenneet minnekään, koska ”Vanha rouva” ei ole ollut valmis maksamaan miehen sopimuksessa olevaa 38 miljoonan euron ulosostopykälää.

Italialaislehti väittää nyt, että siirtopykälän aktivoiminen toisi 5,7 miljoonaa euroa kauppasummasta Pjanicille itselleen.

Roma onkin lehden tietojen mukaan valmis kikkailemaan siirtosumman kanssa niin, että Juventuksen on maksettava pelaajasta vain hieman yli 30 miljoonaa euroa. Tällä tavalla Roman ei tarvitse maksaa osaa kauppasummasta vapaapotkuistaan tunnetulle keskikenttämiehelle.

Juventuksen kerrotaan myös olevan valmis antamaan Romalle vaihdossa yhden omista pelaajistaan. Huhuissa on muun muassa Simone Zazan nimi.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!