Pikkuhuuhkajille tänään seuraava EM-karsintavoitto? – Ottelu katsottavissa ilmaiseksi netistä!

© Kuva: Juha Tamminen

”Isot” Huuhkajat taistelivat eilen keskiviikkona hienon tasapelin Belgian vieraana. Tänään on Pikkuhuuhkajien vuoro mitata kansainvälistä tasoaan, kun EM-karsinnat jatkuvat vierasottelulla Färsaaria vastaan.

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueluotsi Tommi Kautoselle ei kelpaa illan matsista mikään muu kuin täysi pistepotti, jotta toiveet jatkopaikasta säilyvät hengissä.

– Ensinnäkin meidän pitää voittaa, ja vielä usealla maalilla. Tämä takaisi meille hyvät lähtökohdat syksyn viimeisiin karsintapeleihin. Voitto on siis ainoa vaihtoehto tältä reissulta, Kautonen painottaa Palloliiton sivuilla.

Färsaaria ei kuitenkaan saa ottaa liian helppona suupalana.

– Isäntäjoukkue on kotona ikävä vastustaja. Se puolustaa erittäin kurinalaisesti ja tiukasti omaa maaliaan. Meidän tulee olla pelissä oikeilla hetkillä kärsivällisiä ja tarvittavan kylmäpäisiä, päävalmentaja vaatii.

UnibetTV näyttää verkkosivuillaan ottelun yksinoikeudella Suomessa. Kello 20 Suomen aikaa alkavan ottelun katsominen on ilmaista. Sen katsominen vaatii rekisteröitymisen, mutta ei vedon asettamista.