Portugalin päävalmentaja ylistää Cristiano Ronaldoa: ”Siihen on syy”

Portugali kohtaa tänään kello 22 EM-turnauksen puolivälierässä Puolan. Keskustelu mediassa on ennen ottelua kohdistunut Real Madridin megatähteen Cristiano Ronaldoon. Portugalin päävalmentaja Fernando Santos on hyväksynyt asian.

Santosin mukaan on jopa hyvä, että huomio kiinnittyy Ronaldoon, ja muu joukkue pääsee keskittymään rauhassa illan tärkeään puolivälieräotteluun.

– Ronaldo on pelaaja, josta kaikki puhuvat, ja siihen on olemassa syynsä. Miksikö hänestä puhutaan? Siksi, että hän on mahtava pelaaja, Santos sanoi goal.comin mukaan.

Santosin mukaan Ronaldo kyllä kestää paineet, joita media hänelle asettaa.

– Hyvät pelaajat pystyvät elämään sen kanssa, ja hän pystyy erittäin hyvin elämään sen asian kanssa, Santos kehui Ronaldoa.

Keskustelu Ronaldosta on Santosin mukaan antanut Portugalin nuorille pelaajille rauhan keskittyä pelaamiseen. Santos on ylpeä nuoresta joukkueestaan.

– Portugali on yksi harvoista joukkueista jatkopeleissä, jolla on mukana viisi pelaaja, jotka pelasivat alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa, ja yksi pelaaja, joka pelasi alle 19-vuotiaiden turnauksessa, Santos hehkutti.