Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovicin tulevaisuus on puhuttanut kovasti viime viikkoina.

PSG:n kauden päätteeksi jättänyttä 34-vuotiasta kärkimiestä on huhuissa viety lähinnä Manchester Unitediin – mutta myös vanhaan seuraansa AC Milaniin.

Gazzetta dello Sport kirjoittaa tänään, että viime vuodet suurissa vaikeuksissa pelillisesti ollut AC Milan etenee kohti ”historiallista käännettä” seuran siirtyessä kiinalaisomistukseen, mikäli kaikki menee suunnitellusti.

Lehden mukaan milanolaisseuran tulevat omistajat haluavat palkata Sevilla-luotsi Unai Emeryn päävalmentajakseen. Kärkeen taas halutaan hankkia juuri Zlatan.

Gazzetta dello Sport kertoo, että mahdolliset kiinalaisomistajat haluavat hankkimalla Zlatanin osoittaa aikomuksensa nostaa legendaarinen suurseura takaisin parrasvaloihin.

Lehti kuitenkin väittää, että kiinalaiset eivät ole kiinnostuneita hankkimaan ruotsalaista hinnalla millä hyvänsä vaan he ovat valmiita maksamaan Zlatanille ”merkittävästi pienempää” palkkaa kuin hän sai PSG:stä.

Tarjous tuntuisi erikoiselta, koska useimmiten vapaina agentteina olevat pelaajat pyrkivät – ja pystyvät – maksimoimaan palkkansa, koska heistä ei tarvitse erikseen maksaa siirtokorvausta. Kaiken lisäksi ruotsalaisella on takanaan loista kausi Ligue 1:ssä.