Antti Muurinen ihmettelee kitinää liigapelien siirroista: ”Jokavuotinen asia”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigajoukkueet pelaavat parhaillaan eurokentillä. Mukana ovat edelleen HJK, RoPS ja SJK.

HJK ja RoPS pääsivät jatkoon Eurooppa-liigan ensimmäiseltä karsintakierrokselta ja pelasivat toisen karsintakierroksen avauspelinsä eilen torstaina.

RoPS taisteli 1-1-tasapelin kotiottelussaan NK Lokomotiva Zagrebia vastaan. HJK haki arvokkaan 1-1-tuloksen Beroe Stara Zagorasta Bulgariasta.

Rovaniemeläisten päävalmentaja Juha Malinen vaati viikko sitten kiivaasti sunnuntaisen 14.7. Veikkausliigaottelun siirtoa. RoPS kohtaa FC Lahden vieraskentällä. Europelin toinen osa on edessä torstaina 21.7. Kroatiassa.

Malinen herätti avautumisellaan vilkkaan keskustelun varsinkin sosiaalisessa mediassa. Kuinka paljon Suomifutiksesta pitää löytyä joustoa, kun joukkue taistelee eurokentillä? Menestynyt ex-luotsi Antti Muurinen pitää debattia myrskynä vesilasissa.

– Tämä on jokavuotinen asia, eikä yllätys varmasti kenellekään. Valmentajat nyt vain ovat vähän suulaampia ja äänekkäämpiä. Meillä on aina kesäsarja ja aina siihen päälle euro-ottelut, Muurinen sivaltaa Coolpickz-sivuston haastattelussa.

– Kaikki haluavat europeleihin, mutta sitten valitetaan, että on otteluruuhkaa, kun sinne päästään. Kokenut herra kuten Juha Malinen on kuitenkin varmasti tyytyväinen, että yleensä on mukana europeleissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.