© Kuva: Getty Images

Arsenalissa selittelyt jo kovassa vauhdissa – ”Emme voi lähteä kilpatarjontaan”

Valioliigassa jälleen neljän parhaan joukkoon sijoittunut, mutta jälleen kerran ilman pokaaleita jääneen Arsenalin kohdalla on kesän aikana odoteltu uusia kovia hankintoja.

Viime kesänä se oli harvoja eurooppalaisia huippuseuroja, jotka eivät tehneet yhtään kenttäpelaajahankintaa. Ainoa värväys sillä oli Petr Cechin tuominen sen ykkösvahdiksi Chelseasta.

Tänä kesänä Arsenalin ainut iso hankinta on ollut sveitsiläisen keskikenttäpelaajan Granit Xhakan hankinta Borussia Monchengladbachista 41,7 miljoonalla eurolla.

Mutta tykkimiehiltä on odotettu erityisesti uutta hyökkääjähankintaa. Sen kiikarissa on ollut ensin Gonzalo Higuain, joka siirtyi Juventukseen sekä Alexandre Lacazette, jonka osalta Lyon hylkäsi Arsenalin tekemän tarjouksen.

– Emme voi lähteä kilpatarjontaan sellaisten kanssa, joilla on paljon enemmän rahaa. Meidän pitää olla erittäin varovaisia ja erittäin valikoivia, Arsenalin urheilupuolen johtaja Ivan Gazidis sanoi the New York Timesille.

Selittelyt ovat siis jo valmiina.

Usemmat seuran fanit ovat olleet hyvin kyllästyneitä seuran politiikkaan pelaajahankintojen osalta. Seuran manageria Arsene Wengeriä on vaadittu ulos jo pitkän tovin ajan.

Wenger on pystynyt pitämään Arsenalin sijoituksissa kohtuullisen korkealla jatkuvalla syötöllä, mutta esimerkiksi edellinen Valioliigan mestaruus seuralla on vuodelta 2004.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!