Niklas Moisanderille uusi käskyttäjä – jo neljäs luotsi seurassa reiluun vuoteen!

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Huuhkaja-toppari Niklas Moisanderin edustama Serie A -seura Sampdoria sai maanantaina uuden päävalmentajan, kun seurajohto nimesi tehtävään Marco Giampaolon, joka siirtyy tehtävään saman sarjan Empolista.

Giampaolo, 48, onä valmentajanurallaan luotsannut aiemmin pienehköjä italialaisseuroja kuitenkin pääosin pääsarjatasolla.

Moisander siirtyi seuraan viime kesänä. Sampdorian vastuuluotsit ovat vaihtuneet tiuhaan tahtiin. Juuri ennen Moisanderin tuloa vajaat kaksi kautta seuraa luotsannut Sinisa Mihajlovic siirtyi AC Milaniin.

Mihajlovicin tilalle Sampdoriaan viime kesänä tullut Walter Zenga sai lähteä jo viime marraskuussa ja loppukauden seuraa luotsannut Vincenzo Montella teki juuri pari päivää sitten sopimuksen AC Milaniin, jonka peräsimestä edellä mainittu Mihajlovic sai jo keväällä potkut.

Italian kentillä valmentajaruletti käy siis kovana, eikä Sampdoria ole mitenkään poikkeus. Hurjin esimerkki lienee Palermo, jossa vastuuvalmentajaa oli esim. viime kaudella jo helmikuuhun mennessä vaihdettu jo viidesti

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS