Saksan päävalmentaja nöyränä: ”Yksikin virhe ja pakkaat laukkuja”

© Kuva: Getty Images

Saksa kohtaa lauantain herkkutrillerissä Italian EM-turnauksen puolivälierässä. Saksan päävalmentaja Joachim Löw oli luottavainen ennen ottelua, mutta muistissa on yhä viimeiset kohtaamiset Italiaa vastaan arvokisoissa.

Italia voitti Saksan vuoden 2012 EM-kisojen välierässä ja vuonna 2006 Saksa kaatui MM-kotikisoissaan. Löw muistaa vielä tappiot, ja tiedostaa ottelun realiteetit.

– Voitosta ei ole mitään takeita. Yksikin virhe ja pakkaat laukkuja. Tällaiset pelit antavat lisämaustetta turnaukselle, Löw sanaili.

– Olemme ottaneet opiksi neljän vuoden takaisesta tappiosta, joka näkyi siinä, että voitimme MM-kultaa kaksi vuotta sitten, Löw muisteli.

Löw tietää, mitä lauantain ottelussa on tiedossa. Italian puolustusseinä on esiintynyt edukseen turnauksessa, ja sama seinä on Saksalla kivuttavanaan lauantaina.

– Se ei tule olemaan helppoa. Tiedän, että emme tule saamaan kovinkaan montaa maalintekopaikkaa. Meidän pitää hyödyntää paikkamme. Meiltä löytyy kuitenkin laatua hyökkäykseen, joten he varmasti kunnioittavat myös meitä, Löw sanoi.

Lähde: Gazzetta World


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!