© Kuva: Getty Images

Zlatan: ”Minusta tulee Manchesterin jumala!”

Manchester Unitedin ranskalaislegenda Eric Cantona lähetti videotervehdyksen Zlatan Ibrahimovicille.

Se kuului näin:

– Minulla on henkilökohtainen viesti Zlatanille. Päätit liittyä Punaisten joukkoon. Se oli paras päätös, minkä olet koskaan tehnyt. Mutta yksi asia vielä: seurassa voi olla vain yksi kuningas, joten sinä voit olla prinssi, jos haluat. Pelinumeroni 7 on sinun, jos haluat. Se on tervetuliaislahjani. Kuningas on mennyt, kauan eläköön prinssi!

Zlatan kommentoi Cantonan tervehdystä FIFA:n sivujen mukaan näin:

– Kuulin mitä Cantona sanoi ja kiitän häntä, olen aina ollut hänen suuri ihailijansa. Mutta hänen pitäisi tietää, että minä en ole Manchesterin kuningas, minusta tulee Manchesterin jumala, Zlatan vastasi tuttuun tyyliinsä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!