© Kuva: Getty Images

Antonio Conte Cesc Fabregasista: ”Olen häneen hyvin tyytyväinen”

Media on spekuloinut paljon Cesc Fabregasin kohtalolla Chelseassa. Nyt manageri Antonio Conte tyrmää väitteet, että Fabregas ei kuuluisi hänen suunnitelmiinsa.

Lisää vettä myllyyn saatiin, kun Fabregas istui penkillä maanantaina koko ottelun, kun Chelsea voitti liiga-avauksessaan West Hamin 2-1.

– Hän on Chelsean pelaaja ja olen tyytyväinen Cescin asenteeseen ja käytökseen. Mutta toki hänen on sopeuduttava siihen, että tämä on hieno joukkue ja valitsen aina mielestäni parhaan avauskokoonpanon, Conte kertoi ottelun jälkeen.

– Voi olla, ettei Fabregas ole aina avauskokoonpanossa, mutta niin voi käydä jokaiselle pelaajalle. Silloin haluan nähdä heiltä tismalleen oikeaa asennetta. Meidän on pysyttävä koko joukkueena samassa rintamassa kauden loppuun saakka.

– Pelaajien vire vaihtelee kauden aikana ja silloin tilanteet muuttuvat. Nyt ratkaisu oli tämä, mutta ensi kerralla se voi olla ihan joku muu.

– Kun valmentaja tekee näitä ratkaisuja, niille on aina syynsä. Mutta ne haluan pitää itselläni. Sen haluan sanoa vielä, että en näe tässä mitään ongelmaa. Olen hyvin tyytyväinen kaikkiin pelaajiini, Conte alleviivasi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!