AS Romalle karmea mahalasku – kaksi ulosajoa ja näkemiin Mestarien liiga

© Kuva: Getty Images

AS Roma aloitti liigakauden viikonloppuna murskaavasti rökittäen Udinesen 4-0. Tiistaina tulikin jo lunta tupaan, kun Porto pudotti Luciano Spallettin joukkueen Mestarien liigan lohkovaiheesta.

Roma lähti kotiotteluun mainioista asetelmista, alla oli avausosan 1-1-vierastasapeli.

Felipe avasi vieraiden maalitilin heti ottelun alussa. 39. minuutilla Roman pelaajista Daniele De Rossi lensi ulos ja hänelle teki 50. minuutilla seuraa Emerson, joka ehti olla vaihdosta tultuaan kentällä vain kahdeksan minuuttia. Niinpä Jesus Corona ja Miguel Layún sammuttivat lopulta Stadio Olimpicon valot maaleillaan. Päävalmentaja Spalletti oli äkeissään.

– Tätä ei voi hyväksyä. Hävisimme todella ison ja tärkeän ottelun. Tätä on hankala niellä, olemme tehneet niin paljon töitä päästäksemme tähän pisteeseen, Spalletti sanoi Roman kotisivuilla.

– Teimme sijoittumisessa aivan liikaa virheitä. Olimme pääsemässä ennen ulosajoa hyvin peliin kiinni ja sitten tuli vielä toinen, Spalletti manasi.

Myös avausosassa Roma joutui vajaalle, kun Thomas Vermaelen otti punaisen 41. minuutilla.

– Kolme punaista kahteen peliin on silkkaa naiiviutta. Viime kaudella emme joutuneet minun aikanani kertaakaan lopettamaan ottelua vajaamiehisenä. En osaa selittää tätä, mutta on selvää, että noissa tilanteissa pelaajani olisivat voineet ottaa tilanteet rauhallisemmin ja tarkemmin, Spalletti suomi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!