© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn entinen rääväsuu Joe Hartin kohtelusta: ”Kuvottavaa”

Värikkäistä kommenteista tunnettu Joey Barton ei hyväksy Manchester Cityn luottomaalivahdin Joe Hartin kohtelua entisessä seurassaan. Uusi City-luotsi Pep Guardiola on penkittänyt Hartin ja miehelle etsitään kuumeisesti uutta seuraa.

Barton pelasi Manchester Cityssä vuosina 2002-2007, jonka jälkeen seurassa on ehtinyt tapahtua paljon. Uusien omistajien myötä on tullut runsaasti lisää rahaa käytettäväksi ja Bartonin mukaan myös kulttuuri on vaihtunut seurassa.

Hart on pelannut Cityssä kymmenen vuotta, mutta nyt hänelle ollaan näyttämässä ovea. Hart on ollut myös tärkeä palanen Englannin maajoukkueessa.

– Kuvottavaa. Se (Manchester City) ei ole enää sama seura, josta lähdin. Seura, josta lähdin, ja jota katson nyt, ovat kaksi täysin eri organisaatiota, Barton tylytti talkSPORTille.

– Seura, jossa pelasin, ei kohtelisi pelaajaa, joka on palvellut uskollisesti seuraansa noin pitkän ajan, tuolla tavalla, Barton jatkoi.

Queens Park Rangersissa nykyään pelaavan rääväsuun mukaan Cityn nykyinen valinta maalinsuulle Willy Cabellero ei pärjää vertailussa Hartille.

– En tiedä, mitä hän on tehnyt väärin, että häntä kohdellaan tuolla tavalla. Hänen asenteensa ei ole huono. En pidä tästä.

– Miksi hänen ei anneta taistella pelipaikastaan, ja jos hän ei ole tarpeeksi hyvä, niin sitten voisi sanoa, että sait mahdollisuutesi. Jokaisen managerin pitäisi antaa pelaajalle mahdollisuus osoittaa taitonsa, Barton jyrisi.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!

Comments are closed.