Pep Guardiola jätti Yaya Touren ulos joukkueesta – onko edessä siirto muualle?

© Kuva: Getty Images

Norsunluurannikkolainen Yaya Toure on jätetty viime hetkillä pois Manchester Cityn joukkueesta, joka matkusti Romaniaan Mestarien liigan play off -otteluun Steaua Bukarestia vastaan.

Toure oli alkuperäisellä listalla, joka toimitettiin UEFA:lle viime viikolla. Hän ei kuitenkaan matkustanut joukkueen mukana Romaniaan, eikä pelannut myöskään Cityn liiga-avauksessa lauantaina Sunderlandia vastaan.

Tämä herättää kysymyksen Touren jatkosta seurassa, sillä Goal.comin mukaan kyse ei ole loukkaantumisesta.

– Tunnen Yayan jo Barcelonan ajoilta ja tiedän, kuinka paljon hän rakastaa pelaamista. Tunnen myös hänen taitonsa. Hän tietää, miksi ei ole mukana juuri nyt, koska olen keskustellut asiasta hänen kanssaan, manageri Pep Guardiola sanoi.