© Kuva: Juha Tamminen

RoPS hankki maajoukkuetason korvaajan maalitykin tilalle – ”Paras vaihtoehto”

RoPS on vahvistanut rivejään uudella miehellä.

Veikkausliigassa kolmantena majaileva Rovaniemen Palloseura on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän pelaajasopimuksen 25-vuotiaan virolaisen keskushyökkääjän Albert Prosan kanssa.

– Etsimme joukkueeseen kärkipelaajaa, jolla on tehoja ja jonka kynnys tulla Suomeen ja Rovaniemelle on pieni. Kävimme yli kymmenen pelaaja-agentin kanssa läpi reilut 50 pelaajaa eri puolilta maailmaa ja pikku hiljaa joukosta alkoi erottua hyvänä vaihtoehtona Prosa, RoPS-valmentaja Juha Malinen sanoo seuran tiedotteessa.

Prosa on pelannut viime vuodet Viron pääsarjassa FC Florassa. Myös maajoukkueessa pelanneesta Prosasta haetaan korvaajaa Aleksandr Kokolle, joka siirtyi Rovaniemeltä Australiaan.

– Olemme RoPS:ssa ehdottoman varmoja siitä, että Albert on paras vaihtoehto tarjolla olleista miehistä. Tehot ovat verrattavissa Borikseen ja kun kyseessä on virolaispelaaja, joka haluaa urallaan kovasti eteenpäin, oli hänet helppo ottaa joukkueeseen mukaan, Malinen sanoo.

FC Floralle 51 osumaa viimeistellyt Prosa liittyy RoPS:n vahvuuteen välittömästi. Hän on joukkueen mukana jo lauantaina, kun RoPS kohtaa vieraissa SJK:n.