© Kuva: Getty Images

Huuhkajilla vastassa Manchester Cityssä pelannut nuorukainen – aiheutti ison kohun viime kuussa!

Kosovon maajoukkueen ja Manchester Cityn Bersant Celina aiheutti ison kohun viime kuussa.

Celina jäi kiinni rattijuopumuksesta. Brittimedian mukaan 19-vuotias keskikenttälupaus riiteli tyttöystävänsä kanssa yökerhon läheisyydessä ja lähti sen jälkeen ajamaan Mercedeksellään alkoholin vaikutuksen alaisena. Tyttöystävä soitti poliisit perään. Alkoholitestissä Celinalla mitattiin alkoholia 1,5 kertaa yli sallitun määrän.

Rangaistukseksi Celina sai 12 kuukauden ajokiellon ja lähes 3 000 punnan sakot.

Celina osallistui ennen tätä kautta Manchester Cityn harjoituskiertueelle, joka oli Kiinassa. Tämän sesongin hän pelaa kuitenkin lainasopimuksella Hollannissa FC Twentessä. Valioliigadebyyttinsä nuorukainen teki viime kaudella Leicester Cityä vastaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!