Lukas Hradecky vastasi siirtouteluihin: ”Ehkä he ovat niin huolissaan minusta”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat kohtaa tänään Turussa Veritas Stadionilla Kosovon MM-karsinnan avausottelussa. Suomen maalinsuulla todennäköisesti aloittaa turkulaisvahti Lukas Hradecky.

Mikäli Hradecky astelee Suuomen tolppien väliin, kyseessä ei ole mikä tahansa ottelu. Hradecky ei ole aikuisurallaan pelannut yhtäkään ottelua Kupittaan pyhätöllä.

– Juniorivuosina tuli toki pelattua tällä, mutta toivottavasti pääsisi nyt pelaamaan ensimmäisen matsin täällä, Hradecky sanoi Huuhkaja tv:n haastattelussa.

Kotikaupunkiin saapuminen sai suomalaiskassarin innostumaan jo bussimatkalla. Suomi pelaa Olympiastadionin remontin vuoksi evakossa Turussa.

– Koko matka, kun tulimme tuota moottoritietä, niin meikäläisen hymy vain nousi kokoajan, kun pääsi tänne kotikonnuille, Hradecky hehkutti.

Hradeckylta kysyttiin tuliko hänestä kyselyjä muualta kesän siirtoikkunan aikana. Hradecky pelaa tällä hetkellä Bundesligassa Eintracht Frankfurtissa.

– Ei tullut, ehkä he (Eintracht Frankfurt) ovat niin huolissaan minusta, etteivät edes kertoneet minulle, jos jotain oli. Olen iloinen Frankfurtissa, saimme hyvän kauden alun ja minulla on hyvä rooli siellä, Hradecky sanoi.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.