© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin kokoonpanossa pari yllätystä – Paul Pogba vihdoin kymppipaikalle

Manchester United kohtaa vieraskentällä Feyenoordin Eurooppa-liigan avauskierroksen ottelussa. ManU:n kokoonpanossa on suuria muutoksia verrattuna edelliseen Valioliiga-otteluun Manchester Cityä vastaan.

ManU-manageri Jose Mourinho antaa luottopelaajilleen lepoa, sillä esimerkiksi joukkueen kapteeni Wayne Rooney ei ole ollenkaan mukana Hollannissa. Lisäksi Zlatan Ibrahimovic aloittaa ottelun vaihtopenkillä.

Paul Pogba pääsee ensi kertaa United-paidassa pelaamaan kymppipaikkaa. Aiemmissa otteluissa Pogba on pelannut enempi alempana keskikenttäpelaajana. Lisäksi Mourinho piti lupauksensa ja teinisensaatio Marcus Rashford aloittaa ottelun kärjessä.

Manchester Unitedin kokoonpano:

David de Gea
Matteo Darmian – Chris Smalling – Eric Bailly – Marcos Rojo
Juan Mata – Ander Herrera – Morgan Schneiderlin – Anthony Martial
Paul Pogba
Marcus Rashford