Mitä ihmettä: Jose Mourinho huolissaan ManCityn tähtipelaajan puuttumisesta derbyssä!

© Kuva: Getty Images

Manchesterin kauan odotettu paikallisottelu pelataan lauantaina. Etenkin uusien managerien Pep Guardiolan ja Jose Mourinhon kaksintaistelu tuo peliin ihan oman värinänsä.

Ottelun alla Jose Mourinho oli huolissaan. Ei omistaan, vaan siitä, että Cityn supertähti Sergio Aguero puuttuu pelikiellon vuoksi vastustajan kokoonpanosta!

– Kyllä, se muuttaa ottelun taktisen luonteen ja oman lähestymiskulmani peliin. Nyt tämä on paljon vaikeampaa, Mourinho kertoi ITV Newsin mukaan.

– Kun Aguero pelaa, tiedämme heidän pelijärjestelmänsä, mutta nyt hän ei ole mukana. Heillä on joukkueessa uskomattoman paljon vaihtoehtoja ja manageri voi tehdä monia erilaisia valintoja, joihin me joudumme miettimään ratkaisumalleja etukäteen.

– Guardiola voi peluuttaa kärjessä Kelechi Iheanachoa tai Raheem Sterlingiä, tai sitten David Silvaa valeysinä linjojen välissä. Meidän on mietittävä todella tarkkaan kaikki mahdolliset vaihtoehdot, koska haluamme tietenkin pelistä itsellemme mahdollisimman hyvin ennustettavan, Mourinho pohti.

– Kuulostaahan tämä vähän ristiriitaiselta, mutta se, että Aguero ei ole mukana, tekee pelistä meille hankalamman.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.