© Kuva: Getty Images

Real Madridille suuri pettymys – pelaajat kävivät tulikuumana pelin jälkeen

Real Madrid jäi kotonaan 1-1-tasapeliin ennakkoon heikomman Villarrealin kanssa. Ottelun jälkeen tunteet kävivät Los Blancos -leirissä kuumana.

Real Madridin kapteeni Sergio Ramos oli ottelussa monessa mukana. Ensimmäisen puoliajan lopussa pallo osui rangaistusalueella Ramosin käteen, josta tuomittiin rangaistuspotku. Villarrealn Bruno Soliano viimeisteli upeasti tsipillä pilkulta.

Toisella puoliajalla Real Madrid hallitsi kenttätapahtumia. Tasoitus tuli heti toisen puoliskon alussa, kun James Rodriguez antoi kulmapotkun, jonka Ramos puski hienosti maaliin.

Loppua kohden paine kasvoi Villarrealin puolustusalueella, mutta maalia ei Real Madrid saanut aikaiseksi hyvistä paikoista huolimatta. Ramos kaatui myös rankkarialueella ottelun loppuhetkillä, mutta pilkkua ei vihelletty.

Päätuomari Jose Luis Gonzales Gonzales vihelsi ottelun päättyneeksi heti, kun kolmen minuutin lisäaika tuli täyteen. Päätösvihellyksen jälkeen Real Madridin pelaajat piirittivät Gonzalesin ja kävivät todella kuumana. Madridin laitapuolustaja Daniel Carvajal sai tilanteesta keltaisen kortin epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Molemmat joukkueet jatkavat tasapelin myötä ilman tappioita La Ligassa.