© Kuva: Getty Images

Kohuttu PSG-peluri pelasti vastustajapelaajan hengen – sen jälkeen kurkunleikkaus-tuuletus

Norsunluurannikko voitti viime lauantaina Malin Afrikan MM-karsintaottelussa 3-1. PSG:n laitapuolustaja Serge Aurier varasti otsikot.

Aurier pelasti mahdollisesti Moussa Doumbian hengen ottelussa. FK Rostovin keskikenttäpelaaja Doumbia sai kovan iskun päähänsä pallontavoittelutilanteessa ja menetti tajuntansa. Aurier huomasi onneksi tilanteen nopeasti ja otti malilaisen kielestä kiinni, ettei hän tukehtunut siihen.

– Kaikki pelaajat tajusivat, että Doumbia oli tukehtumassa ja nielaisemassa kieltään. Silloin Aurier ja yksi meidän pelaajistamme käänsivät hänet ja vetivät hänen kielensä ulos, koska hän oli menettämässä henkensä, Malin valmentaja Alain Giresse kertoi ranskalaiselle radiokanava RMC:lle.

Reilu kymmenen minuuttia Doumbian pelastamisesta, Aurier lähetti keskityksen maalille, joka kimposi Malin omasta pelaajasta maaliin. Aurier lähti tuulettamaan maalia raivokkaasti ja teki tuuletuksensa aikana kurkunleikkausliikkeen.

Aurier on ollut aiemmin otsikoissa tehtyään typeryyksiä. Aurier on muun muassa toilaillut sosiaalisessa mediassa puhuen törkeyksiä silloisesta valmentajastaan Laurent Blancista.

Lisäksi Aurier sai syyskuussa ehdollisen tuomion poliisin kimppuun käymisestä. Doumbian hengen pelastaminen antaa ainakin joitain hänen tekojaan hieman anteeksi.