Muuttuuko tämä tilasto Man Cityn vieraillessa Camp Noulla? Katso avauskokoonpanot

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan keskiviikkoillan herkkupala pelataan Camp Noulla, kun FC Barcelona isännöi Manchester Cityä. Samalla myös City-manageri Pep Guardiola tekee paluun Barcelonaan, jossa hän valmensi menestyksekkäästi vuosina 2007-2012.

Manchester Cityllä on kova työ edessään, mikäli se haluaa kaataa katalonialaisjätin kotonaan. Edellisen kerran englantilaisjoukkue on onnistunut voittamaan Barcelonan Camp Noulla vuonna 2007, kun Liverpool voitti Barcan 1-2.

Lue myös nykyisen Cityn ja entisen Barcelonan maalivahdin Claudio Bravon kommentit tulevasta ottelusta täältä.

Barcelona saa loukkaantumisista kärsineet Lionel Messin sekä puolustajansa Samuel Umtitin takaisin avauskokoonpanoonsa.

Messi pelasi jo viime viikonloppuna tullen vaihdosta kentälle Deportivoa vastaan onnistuen heti maalinteossa. Umtiti pelasi edellisen ottelunsa syyskuussa, kun Barca voitti La Ligassa Leganesin. 

Cityn avauksesta löytyy yksi iso yllätys, nimittäin Sergio Agueron puuttuminen avauskokoonpanosta. Agueroa lepuutettiin viikonlopun Valioliiga-ottelussa Evertonia vastaan, mutta argentiinalainen saa jatkaa penkillä myös Barcelonaa vastaan.

Barcelonan avauskokoonpano, jos et näe, katso tästä:

Manchester Cityn avauskokoonpano, jos et näe katso tästä: