Näin Jonatan Johansson arvioi Englannin tulevia pelejä – ”Ei kovin vaikea lohko”

© Kuva: Getty Images

Entinen Suomen A-maajoukkuepelaaja Jonatan Johansson odottaa mielenkiinnolla sitä, millaisen tulikasteen Englannin tuore manageri Gareth Southgate saa.

– Englannin karsintalohko ei ole mielestäni kovin vaikea, mutta ei heillä löysäilyyn ole varaa. Näin Skotlannin ja Maltan välisen ottelun, ja siinä Malta oli ensimmäisellä jaksolla täysin tasavertainen Skotlannin kanssa. Loppujen lopuksi erotuomarin kyseenalaiset tuomiot ratkaisivat ottelun, Johansson sanoo.

Englanti kohtaa lauantaina 8. lokakuuta Maltan ja tiistaina 11. lokakuuta Slovenian. Molemmat ottelut tulevat suorina lähetyksinä Fanseat.comilta ja Elisa Viihteeltä.

– Englanti tulee mielestäni hoitamaa Maltan ja Slovenian helposti. Uusi valmentaja, näyttöhalut ja täysi Wembley antavat Englannille selvän edun, Johansson miettii.

Suurin murhe on Johansson mukaan Englannilla hyökkäyspäässä.

– Kun Harry Kane on nyt loukkaantunut on kärkimiehen paikka oikeastaan ainoa kysymyksiä herättävä asia. Valitseeko Southgate Vardyn, Rashfordin vai ehkä jopa Wayne Rooneyn. Eipä Dele Alliakaan ole helppo nykykunnossa sivuuttaa, Johansson sanoo.

Pitkän pelaajauran Brittein saarilla tehnyt Johansson luottaa Englantiin.

– Olen varma, että Englanti tulee molemmat ottelunsa voittamaan, sen verran kovempi materiaali sillä on kuin Maltalla ja Slovenialla, Johansson painottaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.