© Kuva: Getty Images

Pep Guardiolan ManCity kriisissä – jälleen tulossa tappio!

Manchester City on voittanut viimeksi päivää vaille kuukausi sitten. Viikolla se romahti 0-4-tappioon Barcelonan kynsissä Mestarien liigassa. Nyt näyttää taas pahalta.

City pelaa parhaillaan Valioliigan ottelua kotikentällään Southamptonia vastaan ja vieraat johtavat yllättäen avausjakson jälkeen 1-0 Nathan Redmondin maalilla. Puolstaja John Stones antoi surkean syötön alakerrassa ja Redmond pääsi karkuun. Hän kiersi maalivahti Claudio Bravon ja iski osuman.

City ei ole vielä laukonut ottelussa kertaakaan Sotonin maalia kohti ja laukaukset yhteensä ovat vieraille 5-3. Jos City häviää, se on yhdeksän kierroksen jälkeen liigassa pisteen Arsenalia ja Liverpoolia perässä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!