© Kuva: Getty Images

PSG-tähti lähtökuopissa – Valioliigan jätit heti hereillä

PSG:n Marco Verratti on joutunut Ranskassa median silmätikuksi. 23-vuotias Italian maajoukkueen keskikenttäpelaaja pohtiikin siirtymistä muihin maisemiin.

Rai Sportin mukaan Arsenal, Chelsea ja Manchester United ovat kiinnostuneita pelaajasta, jota on kritisoitu ranskalaismediassa rajusti tämän tästä. Lisäksi Verratti kävi tulikivenkatkuisen debatin päävalmentaja Unai Emeryn kanssa, kun joutui viime viikolla Marseillea vastaan vaihtoon 59. minuutilla.

– Verratti haluaa voittaa PSG:n kanssa. Mutta jos nämä jatkuvat epäoikeudenmukaiset hyökkäykset mediassa jatkuvat, hän tulee todennäköisesti lähtemään Pariisista, Verrattin agentti Donati Di Campli sanoi kanavalle.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!

Comments are closed.