Uusi huippumies tulossa ManU:un – näillä pelaajilla hankinta rahoitettaisiin

© Kuva: Getty Images
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Jose Mourinho haluaa puolustuksensa vahvistukseksi jo tammikuussa AS Roman ja Saksan maajoukkueen Antonio Rüdigerin.

Mourinho ei ole ollut tyytyväinen puolustukseensa. Hän on erityisen pettynyt niin Chris Smallingiin, Marcos Rojoon kuin Matteo Darmianiinkin. Saadakseen kasaan Rüdigeriin tarvittavat 40 miljoonaa euroa, Mourinho on Daily Mailin mukaan valmis myymään heidät. Jos ei tammikuussa, viimeistään ensi kesänä.

23-vuotias ja 190-senttinen Rüdiger on noussut Roman puolustuksen avainpelaajaksi, hän pystyy pelaamaan sekä keskellä että oikeassa laidassa. Hän on pelannut Saksan maajoukkueessa 11 kertaa. EM-karsinnoissa pelejä tuli kaksi ja hänet valittiin kesän lopputurnausjoukkueeseen. Joukkueen ensimmäisissä harjoituksissa Ranskassa Rüdigerin polven nivelsiteet kuitenkin katkesivat ja hän on vasta nyt palailemssa kentille.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!