Brittilehti: Manchester City kaappaamassa Lionel Messin jo ensi kesänä!

© Kuva: Getty Images

Lionel Messin sopimusneuvottelut FC Barcelonan kanssa ovat puhuttaneet viime päivinä. Toiset lähteet kertovat, että Messi ei olisi tekemässä jatkosopimusta Barcan kanssa, ja toiset taas väittävät, että sopimus on tekeillä.

Nyt oman lusikkansa soppaan on laittanut Manchester City, jonka managerina toimii Messin vanha valmentaja Barca-ajoilta Pep Guardiola, joka tosin on väittänyt kivenkovaa medialle, ettei ole houkutellut Messiä Manchesteriin.

Manchester Evening News kertoo, että City on luottavainen, että se saa kaapattua maailman parhaaksi pelaajaksi useasti valitun Messin jo ensi kesänä.

Lehden mukaan Messin jatkosopimusneuvottelut Barcelonan kanssa eivät ole sujuneet odotetusti, eikä Messi välttämättä aio tehdä jatkosopimusta Barcelonan kanssa. Se on saanut Valioliiga-jätin argentiinalaistähden kintereille.

Jos jatkosopimusta ei synny, Messin nykyinen sopimus päättyy vuonna 2018. Barcelona ei uskalla lehden mukaan ottaa riskiä sen kanssa, että se joutuisi luopumaan Messistä ilman korvausta, kun sopimus päättyy.

Manchester Cityssä ollaan nyt luottavaisia, että Guardiolan joukot olisivat ensimmäisenä jonossa, mikäli Messi aikoo vaihtaa seuraa. Messi on tiettävästi hyvissä väleissä Cityn seurajohdon kanssa. Lisäksi yhteinen historia Guardiolan ja Cityn tähtihyökkääjä Sergio Agueron kanssa eivät ainakaan ole vähentäneet spekulaatioita.

 


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!